Finito!

Äntligen! Igår satt vi på BBS och läste igenom vår uppsats i några timmar för att eliminera stav- och eventuella syftningsfel. När jag sedan kom hem satt jag ytterligare några timmar och krigade med Word och dess många automatiseringar för att snygga till vår layout. Detta föranledde att Champions League finalen missades, jag hade tvn på, men var väl medveten om att om jag förflyttat mig till soffan hade jag somnat och missat inlämningstiden. Men till slut blev den klar och mailades iväg och klockan 23:30 kunde jag starta upp spisskrället och laga middag.

Men glädjen blev inte långvarig, imorgon ska opponeringslistan mailas in. Vi har fått en riktig jävla skituppsats. Inte i bemärkelsen att den är tråkig, den är bara riktigt usel. Det är felstavningar, syftningsfel, bortglömda versaler, ja hela jävla layouten är ett skämt. Jag hade hellre läst igenom en välskriven dubbelt så stor uppsats. Jag, som är lite tysk i mitt tankesätt, tycker att man ska ställa lite krav på folk. När man läser tredje året på en högskola ska man kunna stava och formulera sig korrekt annars ska examinatorn bara kasta ett öga på verket, rulla ihop det och slänga det i sin papperskorg samtidigt som denne överlägset säger -gör om, gör rätt!

Men nu är jag iallafall färdig med min del av opponeringen. Så nu, för ungefär fem minuter sedan började mitt sommarlov.

***

Eftersom jag vet att Reimhult är en trogen läsare av bloggen vill jag upplysa herrn om att era två veckors sökande efter stavfel visade sig vara otillräcklig. På biblioteket idag, när jag sitter och försöker tyda kråkfötterna på uppsatsen framför mig stördes jag åtskilliga gånger av små -Yes! Det var Michaela som gladeligen kunde rödmarkera ännu ett ord i vad hon beskrev som en dussinuppsats.

***

Imorgon blir det lunch, för intresserade, på Byttan 1300. Vi skulle gått dit idag, men väder och kommunikationsstrul satte nålar i den ballongen.

Jag har varit sugen på tacos ganska länge nu. Så härrom veckan hade jag lyckats övertala Tengwalls att följa med till KM för att avnjuta en tacobuffé där, men givetvis hade jag glömt bort tiden och vi landade på Pipes of Scottland istället. Pipes var förvisso gott, men någon tacos var det inte och suget bestod.

Så när jag idag, först blivit pluggat i tron om en Byttanbuffé, fick besked om att lunchen ställts in så kämpade jag mig genom blåst och regn till Maxi. Väl framme investerade i ett dunderpack köttfärssås samt lite grönsaker. Eller grönsaker, en man behöver egentligen bara lök, men med stundande examen i åtanke fläskade jag till det med ett salladshuvud och lite majs också. Sedan slängde jag ihop maten och ökade min kockrank till 6/10. Det var jävligt gott!

***

Nu blir det en film som jag förhoppningsvis kommer somna till!

Bruce Springsteen - I´m goin down

Riktigt nära, men inte där än

Jag har precis skummat igenom vår uppsats en gång till. Vi ska lämna in den om 24 timmar, så idag ska vi endast göra lite slutredigeringar. Den ser bra ut, över förväntan tycker jag. Sen är jag bara en opponering borta från att vara färdigutbildad. Det är skönt men betyder inte så mycket eftersom jag ännu inte har något jobb värt att berätta om.

Jag funderade härromdagen på vad jag har lärt mig på tre år. Innan jag började läsa trodde jag att man, efter tre år på högskola, skulle kunna bli inkastad i hetluften på vilket kontor som och kunna börja arbeta. Lite naivt kanske. Men sanningen är att jag tycker inte att jag har lärt mig särskilt mycket. Hälften av kurserna vi har läst har varit fullständigt onödiga och de väsentliga, roliga, givande kurserna har vi läst alldeles för fort. Det man möjligtvis blivit bättre på är nog att man förhåller sig kritiskt till information. Men för 150 000 kronor och tre år vore det skönt att ha något mer i bagaget.

Det vore skönt att ha läst till lärare, eller någon utbildning som begränsade ens arbetssökande en aning. Nu har man får många arbeten att söka, vilket förvisso är bättre än att det inte finns några, men det är svårt att välja vad man skall syssla med.

Nu blir det dusch efter morgonpromenaden, sen frukostjakt i kylen!

Ha två bra dagar!

Presentation av kalkylen

Mötet hos Lindeby gick bra. Efter presentationen av kalkylen säger den gode rökaren följande "jag har för avsikt att belöna er på något sätt" den efterföljande tystnaden kändes oändlig. Jag tror att jag, Roback och Ankan inombords gjorde ett sånt där piruetthopp som Tomas Brolin alltid gjorde efter sina mål och skrek -Yes!

Nu kan belöning självfallet innebära några kilo lax likväl som en betald utekväll i Nabbens servering med havsutsikt. Men jag intalar mig att han måste ha menat pengar. Och pengar vill vi ha. En smärre ersättning från Lindeby följt av en liten stipendieslant så ska jag nog överleva sommaren utan att jobba ihjäl mig.

Sommar

Jag brukar alltid ha saft hemma. Jag är dock ingen stor saftkonsument, Jönsson tömmer exempelvis en flaska på en vecka. Jag tycker snarare det kan vara gott med ett glas någon gång i veckan. Förra veckan när jag handlade på maxi gick jag förbi saft-hyllan och såg en billig euroshopper variant, jag tänkte inte mer på saken utan slängde ner den i korgen och gick vidare.



När jag blandade mitt första glas, tyckte jag det blev ovanligt svagt. Tog lite mer saft nästa gång, men det var fortfarande smaklöst. Tredje gången bröt jag 1/4-dels regeln men innan jag hann smaka såg jag etiketten. Det är inte saft, det är Dryck med smak av apelsin (!!) Iallafall så är den här drycken inte god, så håll er undan!

***

Lina var här och hälsade på i torsdags, blev lite catch-up om vad våra gamla klasskompisar hittat på och om KFFs fältherre Rydström då de är bekanta. Det var trevligt. Lina är dock undantaget som bekräftar att kvinnor är bra på att göra fler saker samtidigt. När fotot togs var en bilkrasch och en plötslig död oroväckande nära.




***

I fredags krigade vi med uppsatsen och kalkylen, kalkylen börjar bli klar och skall presenteras idag. Kvällen ägnades åt presentletande till Ankan & Ellas 25-års fest.

Festen som gick av stapeln i lördags var trevlig. Vi hade fått små uppmaningar på lappar som skulle utföras under kvällen. Den ende som dock verkade följa detta slaviskt var Filip som genast tog grillverktygen och inte släppte dem förrän siste man ätit upp.

Sedan delades vi in i lag och tävlade, först en nynn-tävling, där mitt lag trots musikaliskt och rytmiskt fulländat nynnande inte lyckades knäcka Oboy av Peps Persson. Sedan var det ett moment där vi skulle imitera kändisar utan att prata. Här sopade vi banan med motståndet och vore det inte för att Persson börjat bli full och vill förstöra matchen med petiga domarbeslut hade segern varit i hamn.

På kvällen drog vi in till kåren, ett annat gäng stack till byttan. Där var som vanligt, vilket är både bra och dåligt.

Jönsson hans polare och deras respektive hade varit på byttan i lördags och vi pratade om varför folk går dit. Vi tycker att byttan är ett ställe där man går med kompisarna och sitter ner och tar en öl alternativt äter en bit mat med flickvännen. Men ungdomar verkar anse att det är ett uteställe, dit man går för att supa sig kalasfull, dansa och springa runt och ragga. Det är enligt oss en stor missuppfattning.

***

Idag ska vi ut till Timmernabben och presentera kalkylen för vår uppdragsgivare, Lindeby. Vi måste dit idag eftersom vi ska ställa lite frågor om dennes nuvarande uppfattning om sina produkter, sedan ska vi skriva in detta i uppsatsen under några stressiga dagar innan den slutligen lämnas in och vi kan ta sommarlov.

***

Inget nytt på jobbfronten, men titt som tätt får jag lite mail i stil med "tack för din ansökan, vår rekryteringsprocess börjar snart..." så jag lever på hoppet.

***

Detroit vinner Stanly Cup i år igen och jag stör mig på att jag inte satsade några hundringar på dem innan säsongen.

***

Just de, rubriken, det är sommar nu. Igår cyklade jag efter en pizza vid åtta-tiden i shorts och t-shirt och det var varmt som tusan, Sommarvindarna är här, gött!

Nu ska jag ta tag i den här eländiga dagen!

Richard Marx - Endless summer nights

Onsdag

Sådär nu har jag precis promenerat en sväng med tjejerna. Det är skönt att slippa gå själv, jag tror jag hade somnat och gått in i en björk då. Men att lyssna på en dialog mellan en ångebo och en säfflebo är inte lätt. Jag tror knappt jag hörde hälften av vad som sades.

Det är märkligt hur jag nu, bara för att jag börjat träna lite, genast börjar äta nyttigare. Om jag inte tränar ser jag liksom ingen anledning att äta nyttigt. Och om jag inte äter nyttigt ser jag ingen anledning att träna. Det hade ju varit bättre att vara lite halvnyttig året om istället för mitt periodliv.

***

Onsdag idag, kan de bli en öl må tro?

***

Brodern berättade att han varit på svensexa i helgen. Det lät kul, men lite dåligt planerat. Jag hoppas jag får planera en svensexa någon gång, det hade varit riktigt kul!

***

Varken mina föräldrar eller bröder har frågat mig vad jag önskar mig i examenspresent och jag fruktar det värsta. Jag hoppas de vet om att man förtjänar en present efter 3 års helvete. Jag funderar på att smyga in det i samtalet på något sätt, vet bara inte hur. Man vill ju inte låta krävande.

***

Mat, dusch, BBS!

Guns ´n Roses - One in a million



111

Jag vet inte om man ska stänga av sin dator när man transporterar den mellan bibblan och hemmet. Jag har slutat göra det iallafall. Så nu har jag pajjat pil-tangenten. Ni vet den man trycker ner för versaler, utropstecken och frågetecken. Så nu avslutar jag de flesta av mina meningar med 1 istället för !. Otroligt frustrerande1

***

Oroväckande oproduktiv dag idag, men efter Robacks kalkylbyggande känns det plötsligt som att vi ligger före tidsschemat och har tid att sitta och prata skit ibland.

***

Idag har jag börjat träna igen, har gått ner mig lite efter påsk så snart blir det stensö runt. Jag borde dock köpa nya löparskor men det har jag inte råd med just nu och även om jag hade det så är det en förbaskat tråkig sak att lägga pengar på.

***

Idag fick jag nys om att vi faktiskt är lediga torsdag och fredag. Visserligen skriver vi uppsats och kan ta ledigt när vi vill, men vetskapen om att det är en röd dag gör det lite enklare att ligga kvar i sängen tror jag.

***

Michaela får nog minska frekevensen av mitt namn i sin blogg då folk verkar tro att vi är ihop, kan tro att en viss mamma Nilsson skuttar av glädje uppe i Värmland!

***

Imorn är det nytt möte med handledare Boye, det ska bli kul att höra vad han har för dumma åsikter denna gången. Förutsatt att han inte ligger och sover igen förstås.

***

På söndag är det samling med innebandylaget, ett upptaktsmöte inför kommande säsong. Jag vet inte om jag ska spela, jag vet inte om jag bor kvar nästa år och även om jag gör det så vet jag inte om någon kör från Kalmar. Även om jag bor kvar och någon kör från Kalmar så vet jag inte om jag vill ta på mig att spela i en klubb som tappat 70 %  av förra årets spelare. Jag älskar utmaningar och tycker det vore kul som fan att försöka hålla kvar laget i serien, samtidigt så kommer det bli många nederlag, tunga bussresor och ännu värre träningspass innan jag är i närheten av den formen, förutsatt att den ens går att nå.

Känns som att det borde vara dags att trappa ner med den sporten nu, men det vore kul att ha en riktigt bra säsong innan jag stämplar ut.

***

Sugarplum Fairy - You can´t kill Rock ´n Roll

Om att sova med Parkinsons

Jag vet inte om jag ligger och rycker med huvudet när jag sover eller vad jag gör för fel. Men jag vaknar ofta med bulor i huvudet. Det är inte bra. Orsaken till detta kan förstås vara mina sjuka drömmar. Jag drömmer nästan varje natt om att jag eller någon annan dör. Det är dock inte så att jag vaknar skräckslagen utan snarare att jag på något plan vet om att det är en dröm om njuter av att jag kör motorcykel i 300 km/h. Vanligen så kör jag någon typ av fordon jättefort, tappar kontrollen över ratten och så blir det en stor jävla krasch.


***

Igår var vi i parken och lirade lite gris och crocket, sedan bar det av till Smides. Där öppnades Finlandian och skönsången var inte långt borta. Gustav bjöd på en nakenchock och ett Las Vegas-inspirerat dansnummer. Sedan drog jag till kåren. Där var trevligt men jag fick dock höra att någon går runt och varnar tjejer för mig. Vem denna personen är, är fortfarande okänt, men om du läser detta så märk mina ord. Jag kommer hitta dig och kasta ägg på dig!

***

Idag har jag mestadels legat och gottat mig framför tvn. Ska strax avnjuta en deg och kika när Kalmar FF möter Göteborg, det blir en riktigt tuff match.

***

Inatt tar NHL-slutspelet återigen fart, det är konferensfinaler. Först ut, Detroit - Chicago.

***

Hardcore Superstar har släppt ny singel Beg for it, riktigt bra. Sen har Munchener Freiheit:s Ohne Dich gått varm i högtalarna också.

Guld!

Som väntat spelade vi skjortan av våra konkurrenter igår. Det blev dock onödigt spännande i semifinalen där vi hamnade i ett 2-0 underläge. Men vi toppade lite, vände och vann med 2-5. När jag kom hem var jag helt slut, lagade massa mat sen slocknade jag innan elva och sov hela natten.

Igår var en riktig studentdag. Jag var på biblioteket, som en nördig student ska vara. Jag klippte mig och kunde inte betala för kortet var tomt, så jag fick ringa hem och be om pengar, som en fattig student ska göra. Jag spelade innebandy och umgicks med ultrastudenter och var sådär äckligt trevligt mot alla som en töntig student ska vara. Sen lagade jag pulvermos och denniskorv, sån där fattig mat som en student ska äta.

***

Har precis solat lite utanför, förbaskat bra arkitektur här. På min innegård är det lä, även om det blåser i staden. Nu blir det en kaffe på stan med ankan.

***

Vår examen kommer vara 12.00, det är en bra tid. Då hinner man käka med nära och kära i lugn och ro efteråt. Det stör mig dock att vi ska ha den tillsammans med en annan klass. Då är det bättre att man tar examen på olika dagar, för att slussa ihop oss som boskap bara för att spara lokalpengar är inte särskilt högtidigt.

Dagens låt tillägnas mig själv!

Joe Esposito - You´re the best




Ha en bra helg, bor du på landet, ta en träbit och tälj!

Rond 2

Igår var jag, Roback, Diana, Linnea, Ida, Bea +1 på Krögers. Det var jävligt trevligt.  Att sitta ute och dricka öl och snacka skit, kritisera, reta och ljuga är skoj! Jag vill påstå att jag och Beas karl lyckades få Vinberg ur balans vid ett tilfälle. Sedan bar det av till O´learys där sällskapet deltog i Kareokelottningen. Vi anmälde oss men blev (o)lyckligtvis inte dragna, men Roback och jag blev lite ledsna över att chansen att framföra en stämningsfull Forever Young uteblev. Avslutningsvis den självskrivna kebaben.

Idag har jag varit lite seg. Klippte mig nyss, idag av Veronica, som till skillnad från sin kollega kan klippa en kille på under en timme.

***

Idag är det innebandy igen, tror vi ska möta tre nya lag, så jag antar att det är någon form av slutspel. Jag har inte ätit något idag, så jag tar en proteindrink nu, sen får jag väl köpa mig en banan så jag inte avlider antar jag.

#2



Cyklade precis hem från bibblan och fick, på kort tid fågelskit #2

Behövde ni verkligen surfa in här för att se...

...om vi vann? Klart vi gjorde. Slutspel på torsdag, det blev några strutar också. Men imorn kommer jag gå som en nerskiten pensionär med hookad rygg. Inte för att jag har ont i ryggen, men dålig hållning har jag alltid haft. Grejen med innebandy, till skillnad från exempelvis fotboll är att man får en enorm jävla träningsvärk i låren eftersom man springer ganska böjd när man har bollen. Så första passet för en otränad kropp lämnar alltid kroppen med lite krämpor som gör att man går hjulbent som en cowboy.

***

KFF vann idag igen, se upp eller ner där uppe. Di röde kommer!

***

Nu är jag riktigt jävla pizzasugen, men turkhaket på min gata stänger 21:00 så jag får väl vara nyttig ikväll. Tror jag steker några hamburgare istället.

Fortfarande: Wig wam - Gonna get you someday, vilken låtjävel!

Innebandyturnering

Mitt intensiva arbetssökande börjar komma tillbaka och bita mig i arslet, idag var jag kallad på en intervju som kassaapparatsförsäljare. Hade jag bara vetat vad tjänsten handlade om så hade jag givetvis aldrig sökt den, men alla annonser framstår som om det involverar det gyllene jobbet så då blir det väl såhär antar jag.

***

Hade möte med P-O idag, vår uppsatsälskarinna kom med lite konstruktiv kritik som visserligen innebar massa merjobb men samtidigt påtalade några av våra misstag, så det var bra. Roback lyckades med konststycket att försova sig när vi skulle ses klockan 12. Men just nu är det LIndeby som agerar bromskloss eftersom han inte ger oss några kostnadsuppgifter så står vi mest och trampar vatten..


***

Ikväll går FIKS innebandyturnering av stapeln. Folk kommer krasha in i ribbstolar, crosscheckas, ben och glopord kommer fällas, men de kommer inte kunna stoppa oss. Jag har blivit värvad av ett lag lärare och även om mitt forna lags gamle flaskbärare Jönsson inte ska delta så räknar jag kallt med att vi vinner kvällens matcher och avancerar till slutspel.

***

Riktigt gott väder nu, det gillas!

Guns ´n Roses - My Michelle

rubrik

Idag är jag helt orkeslös. Efter fyra dagar fritt från vatten eller husmanskost känns det som att kroppen ser ut som ett dött russin på insidan. Men med mina sista kippande andetag lyckads jag fylla en gryta med en skvätt vatten och spagetti, samt skicka in lite köttfärssås i micron.

Igår drog jag, motala och nicke gee lite sprit och begav oss till Palace. Motala lämnade, vid avfärd, sällskapet för NHL-matchen. Palace var trevligt. Hånade Souminen för att han går i brudjeans och stod och försökte imponera på Kung Kim, den nye sm-guldmedaljören frågade vad vi ville ha i baren. -Sexa redbull! skrek vi och satte oss på väntestolen. Efter ett tag fattade vi att vi blivit dissade och att han förmodligen bara ville ha en ursäkt att smita iväg. Sen vann jag lite black jackpengar och stack till Kåren. Hastigt besök där innan det begav sig hemåt för sista nhlperioden och lite fyllesamtal. Inatt var Svensson tillbaka i gammal god form på hitta.se och ångesten är total samtidigt som jag roas av min egen idioti.

Jag har kommit fram till att sprit är roligare än öl. Man får alla galna infall när man druckit öl, hjärnan mottar liksom uppmaningar från ovan att hänga sig i en lampa, daska till en tjej i häcken eller peta någon i örat med en drinkpinne. Men har man druckit sprit så tolkas inte dessa uppmaningar som förslag, då tolkar hjärnan dem som order. Order som ej går att säga nej till, uan de ska utföras till varje pris.

***

Mat, hockey, tvättid nu!

Wig wam - gonna get you someday

Puss!

NHL

Sverige spelade på tok för mesigt, därmed inte sagt att det hade gått bättre med Douglas Murray, snarare sämre, killen kan inte åka skridskor. Men det saknades kraft och tacklingar i svenska truppen idag tycker jag.

Frånsett hockeyn hade vi en trevlig kväll, då Tengwalls, Micki och jag själv stod för chipsen igår, bad jag Roback köpa en påse ikväll. Han köpte två, själv öppnade jag en påse wienergum, Tengwalls hade med sig micropopcorn, Micki försökte skaffa hemmafru-poäng och hade med sig negerbollar, ja just det, NEGERBOLLAR, så har vi alltid kallat dem och det ruckar jag inte på! Vidare så hade Jönsson med sig jordnötsringar så det blev ett jävla matkalas och nu är jag mätt som fan.


***

Vi hade för avsikt  att gå ut efter hockeyn, men vi blev lite kvardröjda, dels av min underbara insats som DJ och av diverse drickande. När vi väl enast om att dra till Harrys så visade det sig att regnet börjat porla ner.  Väl utanför ändrade vi oss, så nu har jag stått och tuggat med Nanberg (avundsjuk på såna udda namn) och Roback (också coolt men påminner om en sengångare) om diverse saker, så vi stod här och slog ihjäl någon timme. Nu ska jag städa upp efter grisarna jag kallar mina klasskamrater. Dock behöver jag knappast diska skålarna för jag tror Micki tömde dem grundligt. Gissar att någon måste springa 5 mil imorn i ren fettmaångest.

***

Dök upp några roliga samtalsämnen under kvällen, bland annat ett om något telefonsamtal som iallafall jag hade haft rejäl äääängst över! Hahaha!

***

Nu blir det hockey!

The coral - Dreaming of you

Kändistätt

Ja, det kryllar inte av kändisar i Kalmar, men ibland dyker dem upp och då gäller det att ha kameran redo. Här kommer några bilder  av stjärnorna som besökt vår kära stad.



Jag fick en bild tillsammans med Angelina Jolie



Diana var lyrisk när hon sprang på David Beckham



Och Persson skryter fortfarande om när han fick synas med Madonna



Men gladast av alla var nog Michaela när hon träffade Alfonso, från Färjan. Men det roliga slutar inte där, mannen i bakgrunden är producent av programmet. Dubbel Jackpot!?

Gott och blandat

Föga aktiv dag idag. Jag har gjort lite modeller till vår uppsats och vi kan inte göra särskilt mycket mer innan vår uppdragsgivare återkommer med sina kostnader.

***

Tömt mobilen på lite valborgsbilder, jag har, som synes, en mindre flashig kamera.

Inledningsvis har vi en bild på Roback och Michaela. Jag vill minnas att Robacks glädje rotar sig i vår Crocketseger. Michaela är mest glad för att hon blev bjuden.



Diana blir som en trimmad kanin när hon dricker och eftersom hon är i ständig rörelse fastnar hon sällan på kort. Skälet till att hon sitter lite halvt ner, med endast en skinka på soffkanten är att folk hela tiden envisades med att byta låtar. Varje gång detta inträffade började det ryka ur fröken Ask:s näsborrar och snabbt som stålmannen var hon framme vid laptopen och bytte tillbaka till sitt ursprungliga låtval.


Nästa bild fångar den ovanbeskrivna situationen. Man ser tydligt hur Roback basunerar ut sitt missnöje över Asks ingripande. Hampus spelar rollen som den gode värden och tar varken gästernas eller frugans parti. Han sitter mest och tjurar över att han äter medicin och inte får dricka. Den tredje lille knotten är ointressant och berörs ej mer i bloggen.


Vid den här bilden har mitt minne övergivit mig, men man kan ju tänka sig att Michaela gör sin imitation av nationalekonomi doktorn Petré. En annan teori är att någon försökte bjuda Michaela på chips, varpå om biter ihop likt en agent ifrån Royal Air Force under förhör hos KGB, med motiveringen vill man vara fin får man lida pin. 



***

Härromdagen när jag och ankan handlade på Maxi, hittade vi hamburgerbröd som var en dag gammalt och redan mögligt. Så syna ert bröd noga - vi tror att Maxipersonalen fifflar med sin datum-märkning.


***

Sverige - Kanada ikväll, ska bli riktigt kul! Sen blir det antingen rockkvällen på kåren eller nhlkväll med pojkarna. Jag funderar fortfarande.

Bob Dylan - Blowing in the wind

Ernst & Young-kväll

Jag klarade Beskattningsrätten, riktigt skönt! Kort därpå fick jag ett sms som läste "gratis pizza, öl och vin här". Det var från Michaela som befann sig på Ernst & Youngs studentkväll. Så jag cyklade hem, panikduschade och gjorde en blygsam entre en halvtimma senare. Kvällen var ganska trevlig, men all företagsinformation kändes ganska dryg.

***

Därefter skulle vi till puben, innan jag fick blanda mig in i diskussionen om vilken pub hade mina okloka tjejkompisar klubbat studentpuben. Det krävs uppenbarligen att man kan stå upp och kissa för att fatta att det inte finns en stol ledig på studentpuben när det är champions league semifinal mellan Chelsea och Barcelona. Så vårt besök där blev hastigt innan vi tågade vidare mot KM

***

KM var trevligt, någon timma. Sen tackar vi alla Michaela för att vi blev invaderad av ett kompani B-kändisar. Någon snubbe från tvprogrammet färjan, vid namn Alfredo, befann sig på puben. Nilsson insåg genast sin chans att öka besöksfrekvensen på sin blogg och ville ta kort på Alfredo. Jag tyckte det var underhållande och kallade över karln. Efter fotot, frågar han vad vi vill ha att dricka. Vinberg, som för övrigt blivit 244 000 kronor rikare, var ändå den som svarade fortast. Det passerade några minuter sen kom Alfredo med några glas och gav oss. Sen gick han igen.

Fy fan vad skönt tänkte jag, som inte hade några höga tankar om karln. Men ack så fel jag hade. Alfredo var endast och hämtade Producenten, Klipparen och Samuel, vars roll i dokusåpan förblir okänd. Sen satt de där och sliskade upp sig kring mina kära klasskamrater.

Jag vet inte om det var herrarnas ihärdighet, tjejernas snålhet alternativt törst eller bara snällhet som gjorde att de inte schasade iväg männen. För tro mig, kära läsare, det här var inget vackert gäng!

Iallafall så jag cirkulerade jag runt och sprang på Fleetwood som jag satt och snackade med någon timme. Innan jag begav mig hemåt.

Väl hemma, började jag äta massa lakritz, gårdagens matkonsumtion slutade alltså med: Buffe på thai silk, pizza på EY och massa salt lösgodis. Så idag har jag lidit av halsbränna.

***

Men jag trotsade halsen och struptorkan och gick till biblioteket idag, skrev två sidor till på uppsatsen, så nu börjar analysdelen också ta form.

***

Idag är det hockey, Roback, Motala, Diana, Micki, Alex, Hampus och kanske någon till kommer förbi och ska se kvartsfinalen mellan Sverige och Tjeckien. Jag har förklarat för samtliga att klädkoden under en landskamp i hockey är självskriven, men både Diana och Motala äger inga Sverigetröjor. Det tycker jag ska finnas i var mans garderob. Lustigt folk, det där. Men sen tänkte jag på saken och jag tror fan Diana har en massa Finlandströjor, den finnen!

***

Ska röja nu, några av grabbarna skulle komma tidigare så vi ska lira lite NHL innan.

***

KFF är på gång! Igår fullständigt krossade dem Hammarby, 1-4 tillskrevs resultatet, nu blir det definitivt guld!

Hockeylandslaget - H.o.c.k.e.y (nu tar vi dom)




Facebookgrupper

Vad är det för idioter som är med i grupper som I love my family, Vi som älskar tårta, eller Vi som gillar soligt väder? Alla, normala människor gillar sin familj, tycker om tårta och föredrar soligt väder! Jag stör mig på att folk skapar, än värre går med i sådana grupper. Däremot snubblade jag över en grupp som hette Ändra ålders på systembolaget till 18 år. Sådana grupper kan jag förstå, då slipper staten lägga pengar på en SIFO-undersökning och kan ändå få en uppfattning om hur samhället ställer sig. Det känns som den typen av grupp bidrar med lite nytta.

***

Champions League ikväll, Arsenal förlorade med 1-0 på bortaplan och måste slå United ikväll. Van Persie är spelklar och jag är hoppfull.

***

Imorn får jag tillbaka min beskattningsrättstenta, hoppas som fan att jag har klarat den.

***

Reimhult som hittills klarat sig utan offentlig bespottning i den här bloggen, frågade mig idag om några av mina anhöriga skulle komma på min examen.
-Ja, min familj ska ju komma hit, svarade jag
-Ah men va fan! utbrister Reimhult


Om han har något emot min familj eller att han liksom Armend och Hannes tycker att examen är töntig framgick dock inte.

***

Idag började vi på vår kalkyl, den blir omständig, men jävligt bra. Det är kul att jobba med sånt här!

***

Under måndagsnatten släpps vanligen nya avsnitt av House och 24, två serier som jag följer slaviskt. När jag ska titta på dem stänger jag ner msn för att inte bli störd, det är en återkommande höjdpunkt i min vecka. Så nu ska jag dra på mysbrallorna och gotta ner mig i soffan.

Wig wam - Out of time

Zzz

Skittrött idag, vet inte om det beror på att jag har läst uppsatser jag ska opponera på imorgon eller om jag inte är tillverkad för att stiga upp klockan 8:00. Nu ska jag sova iallafall!

Snart dags för FIKS innebandyturnering, den börjar nästa vecka. Jag har blivit värvad av lärarstudenterna, så där har ni ett säkert odds på vinnarna!

Natti natti

Söndagsreflektioner

Jävligt trevlig förfest hos Jönsson igår, med  Danielarna samt deras respektive. Larsson dök upp kring elva efter sin familjefylla sedan tågade vi med svajiga ben och högljudda röster mot kåren. Kåren var sig likt, jag hatar det stället, men tycker om det lite ändå.

***

Lillbrorsan  har flyttat och skickade precis över lite bilder på sitt nya casa. Jag blev jävligt sugen på att skaffa ett större ställe och köpa möbler och massa fräsiga elektronikprylar. Som student känns det som man står still lite i livet medan alla som arbetar kan köpa saker och börja bygga upp sina liv. Jag hoppas jag får ett jobb snart, men nu har jag inte orkat söka så många till, det tar så lång tid att sitta och formulera om personliga brevet till varje företag.

Simons place
, jag är lite kåt i de vita högtalarna
                                
                                                                                   

***

Idag är det hockey, Sverige - Schweiz , Sverige måste vinna för att undvika ett nytt präktfiasko. Men de kommer vinna. Det är bara våra odugliga skidstjärnor som misslyckas år efter år, trots uttalade medaljmålsättningar. Resultatet av det - de får bragdguld! Uppenbarligen går det hem hos svenska folket att stå och se lite dum ut med snor i hela ansiktet och prata om hur roligt det är att ge sig upp 04:00 och träna.

***

Vi borde styra upp en grillning ikväll, skälet till att söndagar blir så jävla tråkiga är ju bara för att alla sitter hemma och glor. Nä, packa korven och dra ner till parken säger jag. Vi kan väl iallafall låtsas att det är fredag.

***

Just det! igår fick jag en fågelskit på mig också, det var första gången, så nu kan vi bocka av den rutan också.

Bruce Springsteen - Hungry Heart

fuck!

Har precis duschat och snyggat till mig till tonerna av Save tonight med Eagle Eye Cherry, det är för övrigt, den bästa göra-sig-klar-låten jag vet. Waxet är på plats, kläderna på och humöret på topp. Nu kör vi, tänkte jag. Men så kom jag precis på att jag har bara ätit en Daimglass på hela dagen. Fan, fan fan! Jag glömmer verkligen bort att äta mat ibland.

Aja får koka lite pasta, sen mina vänner, sen kör vi!


                                  

The Outfield - Your love

Mellan frukost och dusch

Riktigt gott väder idag, kom precis hem från parken och två vinster i cykelboll, men vi tar det från början.

I torsdags, alltså sista April som firas istället för första Maj så var vi hos Tengwalls. Vi träffades tidigt och hade dagen planerad med lekar och diverse påhitt. Dessvärre var vinden snorkall och vi hann endast uthärda ett parti Crocket frånsett den obligatoriska grillningen. Crocketen vanns självklart av mig och Roback, detta anses dock ganska uppenbart eftersom det inte ens nämns i diverse bloggar. Sedan flyttade vi in och kastade dart, lirade Guitar Hero och tjabbade om vilka låtar som skulle spelas. På det hela taget en jävligt trevlig kväll.

***

Igår var jag lite seg och blev liggande framför tvn hela dagen, närmst en aktivitet kom jag väl när jag, Jönsson, Danne x 2 tittade på Kalmar FF:s första vinst för säsongen. Medgångssupporter som jag är är jag övertygad om att - Nu är vi på gång!

***

Idag vaknade jag kring elva, ringde Tengwalls och äskade om någon aktivitet. Vederbörande var positiva men var tvunga att äta frukost, duscha och något annat som tog 2 timmar. Det här gav mig en flashback till Ullis och den universella lagen om att kvinnor inte kan bli klara på under en timma. Oavsett vad de ska göra, så tar det tid helt enkelt. Väl i parken låg redan Micki, Katta och Linda (?) och brände baconet när vi kom dit. Vi blev dock ganska rastlösa och hittade på en egen version av fotbollstennis, det höll oss i rörelse och satte även lite rotation på fläsket.

***

Nu blir det en dusch sen planering för eventuell utgång!

Ulf Lundell - Lycklig, lycklig