Bayreicht, Bremen eller Augsburg?

Ja nu kanske ni tror att det är Runar Sörgaard som funderar på bäbisnamn men så är inte fallet. Göteborgsfebern härjar vilt i Kalmar, vem man än talar med så säger alla samma sak. -Jag ska till Göteborg. Och var ska väl sleven vara om inte i grytan, så heter man Glenn är det väl bara att ta ett glädjeskutt och packa väskan. Men så blir det inte. Ankan har på något sätt lyckats lura på mig att vi borde dra utomlands för lite studier. Vissa skolar hade restplatser kvar till hösten -09 och eftersom mina tankar om Riga kan sammanfattas med att staden skämmer ut soptunnorna snarare än tvärtom, så blickar vi nu söderut. Dock ska vi inte ha så kul att vi siktar på Spanien, Frankrike eller Portugal, nädå. Här talar vi om  fuckin jävla Tyskland. Således, Bayreicht, Bremen eller Augsburg, jag tycker Bayreicht, låter rätt fräckt. Men det är nog för att Bay för tankarna till en havsvik.

Jag tappar dock suget en aning när jag tänker på att jag måste hyra ut lägenheten i andra hand, Det jobbigt att packa.

***

Vi gjorde en 360 idag och bytte uppsatsämne, efter mötet med VDn insåg vi att vi blivit förda bakom ljuset av Boye. Persson imponerade då han kastade sig ut i cybervärlden och snokade upp ett gulduppdrag. Ett uppdrag som förvisso kanske borde erbjudits Micki & Diana, då verderbörande var på möte med xjobb igår. Men tack vare att dem klantade sig så nu ska vi hjälpa ett företag i fiskeindustrin ta fram kostnadskalkyler som skall användas som prissättningsunderlag.

Det kommer bli skitbra!

***

Dagens IQ-test

Om du har två mynt som tillsammans blir 11 kronor och den ene inte är en enkrona, vilka mynt har du då?

***

The Doors - People are strange

Lika som bär






MOHAHAHHAHA!

Hungrig

Tänk er en man, som blir frågad huruvida man kan skriva om lönsamhet i tillverkningsindustrier, replikerar med att stirra ut i tomma intet någon minut för att sedan trevande svara -Jag har ett bra förslag, korsar fingrarna under hakan och kisar. Mannen cirkulerar ytterligare kring ämnet i fem minuter då han även passar på att namedroppa mangement-termer innan han berättar att han tycker vi ska skriva om risktagande i joint ventures. Sådan är han, vår handledare. Att det sedan tar honom en vecka att svara på ett enkelt mail om tidsbokning för möte, oroar mig som fan.

Idag kom vi dock fram till att vi ska träffa VD´n för Sustanable Sweden Southeast, i morgon, det ska bli skoj.

***

Nyss hemkommen från gymmet. Väl på löpbandet insåg jag att det enda föda jag har fått i mig idag är två koppar kaffe. Så det är med kurrande kista och längtansfulla ögon jag blickar mot kastrullen ihop om att den ska börja koka.

***

Jag har, vilket några av de senare inläggen stärker, lärt mig lägga in bilder. Så nu går ingen säker därute.

***

Volbeat - Back to proom

Upp-piffning av blogg

Då bloggen kritiseras för sin utstrålning genomgår den idag en skönhetsuppdatering,
och vilket bättre sätt än att lägga in bilder på två av kexen i klassen



Här har Bea en blick som säger -Kan man gå ut så här? Ja det kan man väl, eller?



Linnea utstrålar dock en högre grad av självförtroende, posén ovan säger
-Så här kommer folk klä sig i sommar, i fucking know it!

Uppsatsmöte

Jag älskar verkligen när jag får sova ut på måndagarna. Till att börja med så är inte en söndag en söndag om den inte omfattar onyttig mat, någon typ av soffhäng till långt in på natten, därför är det skönt att slippa kriga sig upp klockan 8 för en föreläsning. Ikväll, eller klockan 16 idag, har vi möte med Petter Boye om vår uppsats. Jag, Roback och ankan ska hjälpa ett företag i Kalmar effektivisera eller snarare öka sin lönsamhet. Det ser jag fram emot, det låter som ett skoj uppdrag och att man skriver om något verklighetsförankrat känns motiverande och sporrar. Roback, som annars inte spottar i sängen, har till och med väckt ideerna om att det vore kul med ett stipendium.

***

Borde gymma idag, men jag vet i fanken om jag finner energin till det. Tjejerna kanske skulle ner och fika också, det låter som en mer lockande aktivitet.

***

Drog igång Resident Evil 5 igår, det var bra och några gånger fann jag mig själv rycka till och blixtinhalera. Jag vet inte varför man andas in när man blir skrämd? Det kanske är utifall att någon skulle knuffa i en oförberedd i en pool, då har man ju åtminstone lite luft i lungorna.

***

Elvis Presley  - Return to sender



Nu snackar vi...




Bakfull?

Jag vet inte om jag är bakfull. När andra talar om bakfylla så säger dem saker som att dem har "spytt hela dagen" och att "det känns som ett klockverk i huvudet". Jag mår fint, på sin höjd, när jag är riktig dålig, då har jag lite ont i magen samt är lite torr i halsen när jag vaknar. Jag vet inte om det är för att jag envisas med att dricka regelbundet som min kropp har lärt sig att bryta ner alkoholen över natten eller om det är min sedvanliga midnattskebab som gör jobbet men när jag säger att jag är bakfull så innebär det ändå att jag skulle kunna ge mig ut och jogga en mil.

***

Igår var det Earh hour, vilket jävla påhitt. Jag tycker att såna manifestationer och dårskap känns meningslöst. En som inte delade min åsikt var dock herr Tengwall som, när klockan slog 20.30 igår for runt som en trimmad bäver i lägenheten och släckte samtliga lampor. Han avlägsande mig sedan från min dator och kastade sig ut på sydsvenskans hemsida för att undersöka vilken genomslagskraft denna miljöbesparande åtgärd hade i sin hemkommun.

Jag vek mig för majoriteten och lät lägenheten förbli släckt en timme, jag fick ett sms från min käre far där han upplyste mig om att klockan skulle vridas fram en timma under natten. Sånt där minns jag aldrig så det är väldigt uppskattad information. Jag svarade och frågade om även dem släckt lamporna? Svaret kan ses som ett tydligare bevis än ett dna-besked om att han verkligen är min far.
-Ja, mamma sprang runt och släckte här, vilket jävla påhitt!
Han avslutade sin vana trogen med en ;) han har nämligen precis lärt sig göra smileys på sin telefon så oavsett innebörden i texten avslutar han med smileyn ;). Det finner jag väldigt roande.

***

Landskamp igår, Sverige spelade 0-0 mot Portugal på bortaplan, det är ett mycket bra resultat inför fortsatta VM-kvalet. Rasmus Elm spelade hela matchen och gjorde det med bravur. Dock var det mittbackarna Mellberg och Majstorvich som stal showen, dem eliminerade Ronaldo och hela Portugisiska anfallskåren gång på gång.

***

Ikväll startar semifinalerna i Superligan (vilket är vårt töntiga namn på elitserien i innebandy) Då jag saknar kanalen hoppas jag innerligt Jönsson sitter på en buss som beräknas nå Kalmar innan tekning.

***

Avslutningsvis borde jag, för att citera Ross, få ett diplom för gentlemannamässiga insatser.

***

The Beatles - I wanna hold your hand

mållös

Inte som att jag inte vet vad jag ska säga, snarare som att jag inte vet var jag siktar. Hur kan jag veta om mina handlingar är bra eller dåliga om jag inte vet vart jag vill nå? Just nu är det enda som styr mitt liv, hur kul jag har varje vaken timme. Det är helt strukturlöst och utan någon som helst långsiktig planering.

"Livet är det som passerar när du planerar allt annat" sa någon känd poet (har tyvärr glömt namnet) och om denne människa har rätt, så har jag väl mer rätt i mina handlingar än alla mina medmänniskor, vars planeringar och schemabokningar upptar 75% av deras vakna tid?

Men jag vet inte, just nu stör det mig bara att jag inte vet vad jag vill.

***

Jag och Michaela pratade om vårt avslutningstal, jag skulle ljuga om jag säger att jag inte gärna håller det. Samtidigt som det skrämmer att drabbas av nervösitet och skakningar så lockar det eftersom det är prestigefyllt och jag är övertygad om att jag kommer skriva ett fantastiskt tal. Dock tycker jag, som jag sa till vederbörande, att Micki borde hålla det själv, hon har varit bäst i klassen och har således förtjänat det.

***

"Will you hold me sacred, will you hold me tight,
can you colorize my life I´m so sick of black n´white"
Meat Loaf, I´d do anything for love, när bruttan börjar sjunga i den låten så står det klart att det är en av världens fem bästa låtar genom tiderna

***

Therapy - Screamager

Fredagsobservationer

Efter tentor är man ofta tom, energilös och trött, men för uppspelt för att sova och för mentalt utmattad för att egentligen göra någonting. Men inför denna tentan kändes en vanlig upp- och urladdning onödig. Den gick bra ändå och jag är godkänd.

***

Efter tentan stack jag och ankan till maxi och handlade. Där träffade vi snygg-ida, vilket leder oss in på ett vardagsdilemma. När man ser någon man känner på exempelvis Maxi så hälsar man självfallet, men vad gör man nästa gång man ses? Ofta springer man på, om och förbi varandra ett antal gånger. Jag kom på mig själv med att rycka till och göra nån lustig grej med ögonbrynen och någon liten nick av igenkännande. Samma problem uppstår när man arbetar på ett kontor och går möts i korridoren, vad ska man säga? Man går där o nickar eller kastar ur sig något hastigt om hur läget är. Utan att egentligen vilja ha ett svar på frågan men mest för att förtränga tystaden för några sekunder.

***

Väl utanför Maxi när vi går med våra fulla kassar mot bilen, kör det upp en volvo bakom oss, den ligger fem meter bakom och krypkör. Det är ett pensionärspar. Ankan verkar varken ha sett eller hört bilen så jag påtalar att han inte behöver gå mitt i vägen. "Akta dig" säger jag, absolut inte i ett högt tonläge eller fort uttryckt ändå rycker ankan till som om han vaknat upp ur en skön dröm mitt på en tågräls med självaste expresståget dånande mot sig. Han gör en 4-5 blixtsnabba stegtillsättningar men kommer egentligen ingenstans, det handlar nog mer om att komma in i försvarsställning. Oavsett vad hans intutioner var så såg det jäkligt kul ut.

***

Vi hann även med en sväng på systemet. Jag valde med omsorg ut två tetrapack Castillo de Gredes, för vanliga Svenssons utan större erfarenhet av lyxliv kan jag meddela att det är ett torrt och ganska bittert vin. Och trots bräkande kritik från en kortbent skåning i klassen vidhåller jag att det är mycket gott.

Efter mig i kön kom en man i min ålder, han var något kortare, ganska vältränad och blankrakat huvud. Han såg ut som ett vardagligt industriråskinn som inte backar när flaskorna börjar flyga. Han hade fyllt sin korg med råge, blandat öl i burkar och flaskor. När jag väl flyttat min korg från den lilla bänken man kan placera den då man packar upp varorna. Så svajar han till med hela kroppen och i en pendlande rörelse slänger han upp sin korg framför näsan på mig, han gjorde det i en rörelse som sa "jag dricker allt de här själv och jag är stolt över det!" Sen körde vi hem.

***

Jag har noterat att Michaela lägger upp mindre smickrande bilder på mig, kanske är dags för en hämnd snart?


Melody Club - Girls don´t always wanna have fun

Vår, mobil, boxershorts och pennor

Nu är det vårväder ute, solen skiner och folk går omkring och kisar oavsett vilken riktning de har ansiktet. För två timmar sedan cyklade Diana och jag från Viktorias och då snöade det. Vädret verkar skifta hela tiden nu, men sommarn står definitivt på tröskeln!

***

Jag måste köpa en ny mobil, min har börjat med den obehagliga ovanan att självdö lite då och då. Det är frustrerande och rent av oproffisionellt om man talar med en potentiell arbetsgivare.

***

För några veckor sedan ringde ett företag och ville skicka mig ett par gratis boxershorts, nån premunationskampanj. Jag godtog och sa upp premunationen när boxershortsen anlände. Nu ringde dem igen, samma upplägg så jag tackade självklart ja igen. De där företaget kan väl knappast vara lönsamt?

***

Jag gillar pennor, det inte så att jag går igång sexuellt av pennor, men man blir glad av dem. Mitt pennställ är sedan senaste Karma fullt med snygga pennor i olika färger. Jag vet inte varför det är kul med pennor, men det är något magiskt över en riktigt snygg penna!

***

Sommarjobbet kan ha löst sig, jag kan mycket väl vara en stolt Ica Maxi anställd i tid till björkarna slår ut. Det ligger nära och bra så det vore smidigt, att dessutom samla på sig lite sälj- och kassaerfarenhet är aldrig fel.

***

Ska ner till Jönsson och spöa han i NHL nu.

Byz - Hej där (i väntan på högre temeraturer)

Ajaj

Go testmatch idag, inga superheta nyförvärv men en jämn och hård match. Jag har aldrig kämpat så mycket denna säsongen som idag. Att förlora över ett gäng som man aldrig ser mer är inte i närheten av lika surt som att förlora mot uppkäftiga bönder man ser varje träning. Men varken vinden eller domarn blåste vår väg idag så trots att vi plockade keepern i slutet fick vi se oss besegrade med 8-7. Jag var helt okej men borde nog gjort något mål. Fick däremot några härliga blåklockor längsmed benen och eventuellt också en mitt i nyllet. Hoppas inte den blommar upp så jag ser ut som en huligan på bibblan imorn.

***

Betar fortfarande av IMDBs topplista, igår sågs Schindlers List, den var bra! Ikväll vet jag inte om jag pallar se nån film, har sovit kasst ett par nätter i sträck nu men Casablanca, Chinatown och City of God står på tur.

***

Läste att en rikskändis som liten trodde att Head & Shoulders schampot innehöll både schampo och tvål. Det trodde jag också, jag har trott så fram till att jag nu läste att det bara innehåller mjällschamop. Shoulders innebär alltså att man inte får mjäll på axlarna. Vilket retard man är ibland!

***

"Det är med ideer som med barn, man tycker bäst om sina egna"
Moa Martinsson

Treat - You won´t see me cryin



Snö igen

Ja, imorse var det två nyvakna ögon som irriterat noterade att det snöat under natten. Jag funderar ofta på varför jag bor i det här landet. Visst man har sin familj och sina vänner här, men är det egentligen skäl nog? Jag älskar när det är varmt, shorts, uteserveringar, havet och solen så i framtiden skulle jag vilja bo i ett annat land.

***

Dagen spenderades på biblioteket, jag har försökt plugga men varit ruskigt ineffektiv, Intalade mig själv att jag skulle läsa lite ikväll men jag orkar inte. Slog precis Jönsson i NHL, det börjar bli enkelt nu. Så det känns lagom att dra igång en film och somna in snart. Hade varit gott med lite poppisar så det kan det nog tusan bli. Imorn ska vi till byttan och käka lunch, det ska bli smaskigt!

***

Såg 12 Angy men, en svartivit rulle från 1957. Jag tänkte att jag ska se alla som ligger på IMDBs top 100. Men den var jäkligt bra, hela filmen utspelade sig under en juryöverläggning. Den borde någon göra en remake på. Fan jag ångrar mig ibland at jag inte satsade på att bli regissör, det hade varit förbannat kul!

***

Det här inlägget var inte särkilt roligt så håll till godo med en av mina favoritvitsar:

Varför springer dvärgar runt och skrattar när dem spelar fotboll?
-Gräset kittlar dem på pungen


Suede - Saturday night

Riktigt jävla...

tung dag på gymmet idag. Efter en helg bestående av byttanbuffé, denniskorv, öl, vin, den obligatoriska söndagspizzan och en godispåse så ville inte benen utföra hjärnans kommandon på löpbandet. Jag fick lägga av och powerwalka istället. Pinsamt!

En annan frustrerande sak hände idag på gymmet. Jag sitter i roddmaskinen och ror. Då kommer det en kärring som sätter sig i roddmaskinen bredvid och glor åt mitt håll. Säkerligen tittade hon på folket vid frivikterna eller bara tittade runt rent allmänt i gymmet. Men jag blev förbannad när jag kände hennes jävla blick åt mitt håll. Satt där och svor för mig själv "titta framåt kärringjävel!"

***

Slutligen satt jag äntligen i bastun och njöt av att jag ändå krigat mig igenom dagens pass. Då kommer det in en gubbe, jag nickar mot honom som någon slags hälsning, han gör desamma. Sen sätter han sig och börjar pusta. Då börjar jag fundera, ska man prata med honom eller. Jag vill inte prata med honom om något, jag tycker det är skönt att bara sitta tyst och vila men ändå så störs jag av tystnaden.

***

Tenta på fredag, den kommer inte vålla några problem.

Treat - Poor man

Lunch med sociteten

Kom precis hem från en trevlig lunchbuffé på Byttan, utsökt mat, fräsig lokal och en omgivning som har fasligt mycket mer pengar än jag själv. Där satt några KFF-spelare och annat folk, merparten av dem i kavaj och slips samt vårt sällskap i form av mig, Jönsson, Daniel, Emmy, Daniel och Maria. Jag tycker det är kul att klä upp sig lite och sitta där och fundera på om det tror att man inte är en framgångsrik affärsman utan blott en student med en ekonomisk situation som liknas med en urvriden disktrasa. Men å andra sidan så noterade de väl sällskapet i form av Jönsson och anade att de där sluskarna måste vunnit på triss för att entra lokalen.

***

Att dricka kaffe på ett fik är bland det trevligaste man kan göra. Hemma i Ronneby, långt innan min studietid, kunde vi sitta i timmar på Jekyll eller Widenborgs och snacka. Undertecknad, Jönsson, Jimmy och Tristan kunde sitta dagarna i ända och prata om hockey, fotboll, tips, tjejer, jobb och livet i allmänhet. Ibland tittade hästen förbi och roade med sin frånvarande närvaro. Det var goda tider, alla hade jobb, inte bra jobb, men vi tjänade bra och kändes fria att göra vad vi ville inom rymliga ramar.

***

Imorgon ska jag tjänstgöra för klubben och agera domare på Sandbäckshults IBKs företagscup. Jag vill verkligen inte dit, men jag tycker att när man har åtagit sig en uppgift så ska man fullfölja den. Vilket för oss in på en annan nostalgisk händelse. När jag praktiserade som brandman i Ronneby så skulle mitt skift jobba nyårsafton. Några av de andra praktikanterna hade tagit ledigt för att gå på kalas och fester. Men jag kände ändå att jag visste om det här innan och mitt ordinarie skift vill vara lediga lika mycket som mig och bara för att jag har möjligheten att ta ledigt så tänker jag inte göra det av respekt för övriga skiftet.

***

"Och folk går förbi, dem skrattar och mår. Dem känner sig bättre än honom. Men en sak, gott folk, ska ni komma ihåg, han var vackrast av alla som barn"

Caj Karlsson, Balladen om Svens ångestfyllda Julimorgon

Revansch!

Jag och Jönsson har sen ca 10 dagar tillbaka återupptagit våra NHL-duster. Varje dag möts Calgary Flames och San Jose Sharks, de senare anförda av Jönsson, i bäst av sju matcher. Det brukar vara jämna matcher, men Jönsson har faktiskt alltid vunnit. Fram till idag.

Jag fullständigt krossade pojken. 5-2, 3-0, 6-2, 8-3. Stackars Jönsson trodde förstås inte sina ögon och ville spela en femte match, jag som var inne i zonen backade inte. Så nu gick han härifrån med fem förluster att analysera. Riktigt gott!

Likt Picassos känsliga penseldrag...

...föser jag iväg pilen genom luften. Jag hade sedan darttävlingen  inleddes på 300 poäng, legat i topp och hade nu bara 16 poäng kvar för att gå ut och bli kvällens segrare. Pilen passerar genom rummet med en medvetenhet som för tankarna till en tysk kamikazepilot och ett sus går genom deltagarna. Jag höjer armarna mot skyn och ler till tonerna av segermelodin som plinkar ur darttavlan.

***

Vi har börjat spela rätt många quiz i olika former. Jag filar på en ny idé där alla deltagarna bettar exempelvis 50 kr var och sedan får turas om att gå upp i heta stolen och vinnaren tar potten. Livlinorna ska vara verkliga att man får ringa en riktig vän på högtalar funktionen i sin telefon. Ska fila ihop lite frågor till den snart. Jag tycker självklart om att tävla men går ofta in i rollen som lekledare, förutom att jag liksom Rickard Sjöberg har en grym utstrålning så trivs jag även i rampljuset.

***

Michaela har en märklig åkomma när hon parkerar sin cykel. Hon vänder den alltid ett halv varv innan hon parkerar den. Om det föreligger några religiösa orsker bakom handlingen, exempelvis att cykelns nos skall peka mot Mecka är dock oklart.

***

Diana imponerade med en okänd men slagkraftig playlist under gårdagen. Jag ska snoka upp innehållet i denna under de nästkommande dagarna men än så länge kan jag rekommendera Colin Meloy - We both go down together.

***

Någon borde uppfinna en delad schampoflaska, så man själv kan fylla på med balsam, mjällschampo eller vad man behagar i ena delen för att sedan ha vanlig duschtvål i andra delen. Detta skulle undlätta när man duschar på gym, i idrottshallar och andra platser utan för hemmets trygga väggar.

***

"Du blir aldrig någonting stort, det är lika bra att du fortsätter köra lastbil"


Okänd konsertarrangör till Elvis Presley

Navia ungdomar

Cyklade precis hem från en förträfflig kväll hos Tengwalls. Kvällen har omfattat både spel, quiz, dart såväl som socialt umgänge, den goda typen som ger mersmak. Hu som haver så pratade jag om Michaela på vägen hem om min önskan att dra ner på stan, jag tycker att bete sig som om man redan gett upp och sitta inne med par och liknande är tråkigt. Jag tycker att man ska gå ut iallafall så länge man är singel. Medan Nilsson vidhåller att hon inte har någon önskan om att stana kvar i Kalmar och således inte bryr sig om hon träffar någon, eller snarare inte vill träffa någon. Jag köper hennes resonemang, men det väcker ändå frågan: Hur ofta träffar man någon som man är villig att ändra sitt liv för?

Om jag så vore på grönland för en helg så skulle jag vilja gå ut, dem få gånger i livet jag har blivit riktigt kär så har man blivit överrumplad helt och hållet, men när varenda molekyl i kroppen gör sitt ytersta bara för att få bara men henne så bryr jag mig inte om var hon bor. Och därför så tycker jag att oavsett var man är, så bör man alltid gå ut och träffa folk.

***

Dagens puls går i takt med: Meat Loaf - Object in a rear view mirror may appear closer than they are

Blogg-syndrom

Det är något visst med bloggar, vissa dagar är dem en fröjd att avreagera sig i, andra så känns dem mer som ett nödvändigt ont, en torr blomma man köpt som man plötsligt inte orkar vattna längre.

Det var några månader sedan jag skrev sist. Under tiden som passerat har det inte hänt särskilt mycket utav intresse. Jag har klarat NEK-kurserna och är nu fri från Doktorn från Helvete, dock har den lille gubben börjat dyka upp samtidigt som mig på gymmet. Vilket leder oss in på nästa punkt, jag har blivit medlem på friskis igen, träningen går bra men jag kör mest kondition och fettförbränning.

Nu kom jag precis hem från en lång promenad med Michaela, minst 12 km enligt henne, jag tvivlar men den var dock för lång för mina skor. Jag fick riktigt ont i fötterna och nu oroar jag mig för att jag inte kommer kunna springa imorgon. När jag sedan tog en efterlängtad varm dusch för att återställa blodscirkulationen till sin normala takt råkar fötterna ut för nästa olycka. Jag ställer ner schampoflaskan lite väl våldsamt på överstahyllan i min duschhylla. Flaskan börjar svajja och precis när jag inser att den kommer falla rycker jag till för att rädda den. I all min hast råkar jag trycka in den på hyllan under och välder således två andra flaskor, varav en, full givetvis, landar på min fot. Det gjorde ont!

***

Idag hade jag och tjejerna vår presentation om Belöningssystem, vi hade lagt upp en finurlig frågesport efteråt just för att belysa hur belöningssystem fungerade. Jag hade även med mig rekvisita till frågestunden i form av piska och morot. Hoppas vi plockade några pluspoäng där.

***

Annars söker jag mest jobb nu. Jag hoppas hitta något sommarjobb snart så min ångest släpper lite. Det är frustrerande att inte veta vad jag ska göra. Vissa kanske tycker sånt är spännande, men jag är en organiserad pöjk som vill veta vad nästa steg kommer bli.

***
Bästa rullarna just nu: Nothing but the truth, Slumdog Millionaire, Changeling, Sexdrive, Pineapple Express

Låtarna: Girls don´t always wanna have fun, You better die young, Kids, Poor man


Vaya con dios!