Bakfull?

Jag vet inte om jag är bakfull. När andra talar om bakfylla så säger dem saker som att dem har "spytt hela dagen" och att "det känns som ett klockverk i huvudet". Jag mår fint, på sin höjd, när jag är riktig dålig, då har jag lite ont i magen samt är lite torr i halsen när jag vaknar. Jag vet inte om det är för att jag envisas med att dricka regelbundet som min kropp har lärt sig att bryta ner alkoholen över natten eller om det är min sedvanliga midnattskebab som gör jobbet men när jag säger att jag är bakfull så innebär det ändå att jag skulle kunna ge mig ut och jogga en mil.

***

Igår var det Earh hour, vilket jävla påhitt. Jag tycker att såna manifestationer och dårskap känns meningslöst. En som inte delade min åsikt var dock herr Tengwall som, när klockan slog 20.30 igår for runt som en trimmad bäver i lägenheten och släckte samtliga lampor. Han avlägsande mig sedan från min dator och kastade sig ut på sydsvenskans hemsida för att undersöka vilken genomslagskraft denna miljöbesparande åtgärd hade i sin hemkommun.

Jag vek mig för majoriteten och lät lägenheten förbli släckt en timme, jag fick ett sms från min käre far där han upplyste mig om att klockan skulle vridas fram en timma under natten. Sånt där minns jag aldrig så det är väldigt uppskattad information. Jag svarade och frågade om även dem släckt lamporna? Svaret kan ses som ett tydligare bevis än ett dna-besked om att han verkligen är min far.
-Ja, mamma sprang runt och släckte här, vilket jävla påhitt!
Han avslutade sin vana trogen med en ;) han har nämligen precis lärt sig göra smileys på sin telefon så oavsett innebörden i texten avslutar han med smileyn ;). Det finner jag väldigt roande.

***

Landskamp igår, Sverige spelade 0-0 mot Portugal på bortaplan, det är ett mycket bra resultat inför fortsatta VM-kvalet. Rasmus Elm spelade hela matchen och gjorde det med bravur. Dock var det mittbackarna Mellberg och Majstorvich som stal showen, dem eliminerade Ronaldo och hela Portugisiska anfallskåren gång på gång.

***

Ikväll startar semifinalerna i Superligan (vilket är vårt töntiga namn på elitserien i innebandy) Då jag saknar kanalen hoppas jag innerligt Jönsson sitter på en buss som beräknas nå Kalmar innan tekning.

***

Avslutningsvis borde jag, för att citera Ross, få ett diplom för gentlemannamässiga insatser.

***

The Beatles - I wanna hold your hand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback