Utarbetad

Usch, snart dags för jobbet igen. Det där jävla jobbet. Jag jobbade egentligen bara fredag förmiddag denna veckan. Men vi blev erbjudna att jobba över i helgen så jag tänkte att jag kan behöva pengarna. Så idag har jag jobbat 06-14 och börjar igen nu vid 22-06. De blir nog lite jobbigt men jag har sovit en stund så de löser sig nu. Dessutom blev vi erbjudna 1200:- per arbetsskift, dessa plus lönen innebär att jag, inom loppet av 24 timmar tjänar 2400:- efter skatt. Helt sjukt bra betalt för de lilla jag gör därute.

Såg distrubia härromdan. Den va helt okej. Annars så spelar jag mest dator nu, har fått igång Oblivion så det har upptagit stor del av min vakna tid.

Nä dags o sätta fart

patrik, patte, putte

Hejsan. Idag på jobbet händer en jävligt skum grej. Patrik, är en snäll man som börjar närma sig 40. Han jobbar bra och TREVLIG är nog ordet som beskriver han bäst. Han är svår att prata med, de blir lätt den där pinsamma tystnaden när man samtalar på tu man hand, men i grupp funkar han kanon och han sköter sina uppgifter exemplriskt så jag har absolut inga problem med karln.
Men idag springer Patrik fram till mig, följande sägs.

-Du Glenn, ta inte det här på fel sätt nu.
-Nähe?
-Men jag har tänkt på det du sa till mig igår.
-Ehh.. (här börjar jag snabb-spela upp gårdagen i mitt huvud, jag kan verkligen inte erinra mig att jag har sagt något elakt eller stötande till Patrik. Innan jag tänkt klart avbryter han igen.
-Jag heter Patrik eller Putte.
-Ehh okej, vad har jag sagt då?
-Du sa Patte.
-Okej...
-Nä för jag heter som sagt Patrik eller Putte och vill inte bli kallad för nånting annat.
-Ehh okej, nä jag tänkte nog inte på det, men jag ber om ursäkt då.
-Ja det är ingen fara.

Summan av kademumman: Om Tarkett har flera tusen ansökningar om feriearbetare hur fan lyckas de då ta in alla nypon?! Alltså Patte är väl samma sak som Patrik eller Putte, jag ser ingen skillnad här. Visst Patte kan referera till en kvinnas bröst men för helvete! Inte kan de störa en man på 38 år? Om man dessutom avslutar med "det är ingen fara" varför tar man då upp det? Alltså, han måste ju veta innerst inne att jag kommer springa o berätta för alla de andra på skiftet om hans märkliga önskemål. Nä jag begriper ingenting.

Ullis är äntligen hemma från hockeylillebror Finland nu. Det lät som att det va ett mindre lyckat besök. Men det är skönt att man kan snacka i telefon utan att behöva sälja av sig kroppsvätskor för att överleva efteråt.

FILMER:
Buddy Holly Story
var bra och låtarna Earth Angel, Maybe Baby och It´s so easy rekommenderas.

Norbit var däremot, precis som jag befarade ingen höjdare. När Eddie Murphy gör så många roller bör de bli skoj, men räkna inte med några gapskratt i den. Egentligen är Snuten i Hollywood och Shrek, det bästa han har medverkat i.

Spiderman 3 har ju blivit sågad av alla kompisar. Därigenom hade jag inga krav på denna, men jag tycker den var helt okej, för lång så klart och för mycket skurkar som kom till under filmens gång. Men nu kan vi nog äntligen lägga Peter Parker till handlingarna och vänta på Batman 2.

Jag surfade in på apple.com/trailers igår och spanade igenom kommande rullar. Den sidan bör ni kolla upp. Det kommer några gobitar i höst. The Bourne Ultimatum redan i augusti. Sen 10 000 BC, människor, sabeltandade tigrar och grejor, verkar ball. I am Legend, med Will Smith, verkar också jäkligt cool.

Nä nu blir det Equilibrium och en Maraboukaka!

Sov gott på er!

Ladda hem

Danger Danger - Bang bang

Fy satan så gott och va ung på 80-talet!

Update

Det var ett tag sen jag skrev här nu. Kom precis hem från brunnskogen. Fy fan! På grund av förkylning och dåligt väder har jag inte tränat på en månad, det kändes. Intervallerna gick inge vidare så jag tvingades avbryta och köra trapplöpning. Får bli ordning på det här i veckan.

Idag hade jag min årspremiär på Ekenäs, varmt och gött i brassestolen. Tog även några dyk, men vattnet va lite kyligt så man kravlade sig upp på bryggan rätt fort igen.

Garderoberna som jag köpte tidigare va inget att ha, de passade inte in och såg på tok för tråkiga ut, de är nu sålda och det ser ut som Kamprad så fixa ännu ett möbelproblem.

Tosia Bonnadan har passerat, det var en trevlig helg, även om jag blev lite för full i fredags, förmodligen pga utebliven sömn natten innan. Men hur mkt man än säger att man avskyr denna stan och dess evenemang så är det ändå lite småmysigt att sitta i ett öltält och titta på folk utöver den vanliga lördagsflocken som jämt rör sig på krogarna. Man brukar springa på lite bortglömt folk som flyttat iväg så det är alltid kul.

Har sett lite nya filmer under fridagarna, här kommer en kort resume

1408: Mikael Hofströms (ondskanregissören) senaste hollywoodrulle med John Cusack och Samuel L Jackson. En seg skräckfilm som påminner om The Shinning, men utan något spektakulärt slut. Bygger på en bok av Stephen King, de kunde man lukta sig till.

Premonition: Sandra Bullock upplever dagarna i fel ordning och överväger om hon ska förhindra sin otrogne mans bilolycka. Max två smultron till den!

The number 23: Jim Carrey har lagt komikerrollen på hyllan numera och gör det bra i den här thrillern. Helt klart sevärda två timmar, om hur siffran 23 tar över en mans liv fullständigt.

Reno 911: En måste komedi, rolig som fan. Porrscenen är underbar!

Ikväll tänkte jag kika på The Buddy Holly Story från 1978. Filmen som gjorde Gary Busey känd, ni som såg honom i High Chaparall vet vilken klippa det är. Sen tror jag Buddy Holly sitter inne på en hel del bra låtar jag själv och min generation har missat.

Ha de bra era nypon!


Finally

Jag hittade precis ett par garderober på blocket för en mindre summa pengar. Rutinerad som man nu har blivit slängde jag mig på telefonen och sa att jag tar dom. Så det blir Kalmar imorn ändå. Ska förhoppningsvis få undan allt skräp som ligger o besuldar golvet. Det har känts meningslöst att gå och försöka röja upp innan då man inte har haft några förvaringsutrymmen utan bara flyttat skiten från punkt A till punkt B.
Hinner förhoppningsvis med en quickie till IKEA oxå, där jag ska provligga lite sängar. Sovrummet kommer bli av sällan skådat slag när det är klart. Egentligen kommer hela lägenheten bli snorfin när allt arbete är till ända.

Idag har jag ont som satan i både rygg och knän efter innebandyn igår. Jag hoppas verkligen det är träningsvärk för ska ryggen börja fucka redan så tyar jag inte många år till.

Ha de bra i pissvädret!

Frisk

Kom nyss hem från ett innebandypass med gamla kallingegänget. Det va kul som fan idag. Jag var helt jävla outstanding, slog tunnlar och vann bollar som en riktig kenyan. Jag var lite ängslig efter en veckas förkylning. Den verkar inte ha släppt än men innebandyn gick bra så nu kan jag börja springa igen. Känns som man hittat det gamla löpsteget igen nu, men nu är det ju lättare att pinna ifrån en 35-åring än en 18-åring så vi får se.

Idag fyller farsan och Ullis år, 56 resp 19, så det har varit lite kalas här. Men Ulrika är kvar i gävle, trist som fan. Vi kommer nog inte ses förrän i slutet på månaden när hon flyttar ner. Ska bli skoj som fan!

Jag har nyligen kickat igång en innebandyblogg, där jag skriver om vår serie, färjestaden och blekingelagen. För en som är intresserade är det adressen www.jollyviking.sportsblogg.se

Jag har även lovat att länka till fröken Skölds blogg:
www.mskold.com

Nu blir de hamburgare, fy fan va gott det ska bli!

Isbjörnar

Såg en dokumentär för ett tag sen om isbjörnar. Fy fan vad dom har det bra! Det ligger i snön o slappar hur länge dem vill ovetandes om att det är -40 i luften. Sen när kistan börjar kurra, masar de sig motsträvigt upp ur sin sköna sovplats och lunkar ner till vattnet. Plockar upp lite fisk och äter en stund sen är de fullt belåtna med dagen och går och lägger sig igen.

Skulle jag vara ett djur skulle jag fan vilja vara en isbjörn.