Det stora svarta hålet...

är något Swedbank borde se över. För vart mina pengar försvinner vet jag banne mig inte? Jag tycker att jag har ganska billig hyra, men sen trillar det in räkningar från Telia, Tre, Kalmar Energi och vips så är vi tillbaka på existensminimum. Jag fick dock ett, överaskande men ack så uppskattat, tillskott från mina föräldrar i helgen. Sen stack jag ner på stan på jakt efter en jacka. 3000 kronor senare stod jag hemma i hallen med två par nya jeans och en tröja. Men jag intalar mig själv att jag kan stå ut en vinter till i min megafula jävla vinterjacka, så det ska nog gå bra. Jeans är dessutom det roligaste plagget att köpa. Och i mina nya Levi´s har jag en häck som skulle attrahera till och med en lesbisk.

***

Idag har jag varit ofantligt duktig. Föreläsning 9-10, seminarie 10-12, föreläsning 13-16, stack hem och hämtade datorn och begav mig till biblioteket där jag pluggade till 19.30. Så jag tänkte runda av dagen med en pizza, men nu är räkningarna är betalada och den ovannämnda krisen noterad så blev det inte någon pizza i afton utan mina spagettisar kokar as we speak.

***

Innebandyn sist, gick inge vidare. förlorade med 10-5, jag lyckades göra ett mål. Resultaten är frustrerande eftersom vi fortfarande inte mött något lag som är bättre än oss. Men samtidigt som vi är bäst i serien när vi spelar som bäst, så är vi också sämst i serien när vi spelar som sämst.

***

Till helgen drar några av polarna iväg så jag funderar på att sticka till Karlskrona eller Växjö. Men lat som jag är så hamnar jag säkert på kåren ändå.

***

Snart är mitt intensiva pluggande till sin ända. Jag har tenta nästa onsdag, som jag förhoppningsvis nailar, sen är det bara två kurser, det ska bli skönt.

***

Jag har sett alla House-avsnitt som släpps, så nu har jag inget kul att kolla på, störande!

 Stephen Lynch - Almighty Malachi, profesional bowling-god

Kry

Hallå era nötter!
Skälet till att jag inte skriver så ofta kan dels bero på att det inte hänt något värt att skriva och dels eftersom jag varit så upptagen att jag inte hunnit skriva. Fattar du? Hmm vad har hänt sen sist, Jag har varit sjuk en vecka ungefär, bowlat och käkat med klassen, det va trevligt. Jag har blivit tidningsstoff och för 50:e gången har en kärring skällt ut mig för att jag cyklar på trottoaren. Haft rätt mycket morgon-föreläsningar men jag har ändå kämpat mig upp mot en bankande huvudvärk på grund av att jag inte kan somna i tid. Jag har jävligt mycket i skolan nu, ska avverka 30 hp innan nästa termin. Men jag ligger bra i fas, har klarat alla seminarium galant och är redan klar med nästa veckas inlämningsuppgifter. Jag är oerhört nöjd med mig själv just nu! Det känns som att hur mycket jag än gnäller och tar på mig så har jag ändå alltid 5 timmar om dagen när jag verkligen inte gör ett skvatt. Det är bra att veta, eftersom jag funderar på att skriva min C-uppsats själv även om lärarna rekommenderar att man är minst två.

***

Jag har inte tränat på tre veckor men jag ska åka med på vår bortamatch på söndag, vet inte om jag orkar springa en kvart utan att en hjärtinfarkt infinner sig så jag hoppas att hallen inte är så stor.

***

Jag har lite dåligt samvete för att jag inte varit hemma sen i somras. Jag var hemma i Juli senast. Jag ville åka hem till brödernas födelsedag, eller farsdag men jag har verkligen inte hunnit. Det känns dumt och tråkigt.

***

Ulf Lundell - Lit de parade

1 av 4

Ja, så många föreläsningar har jag orkat gå på denna veckan. Jag föredrar förmiddagsföreläsningar, men jag orkar inte upp längre. Inatt kollade jag på tv till 03.00, det gick ta mig fan inte somna.

***

Igår hade jag och grabbarna lite samkväm med TP. Det var trevligt. Stoffe, Roback vann men jag och Dennis borde vunnit och vi inte tvingats avsluta med 7 kulturfrågor. Spelbolagen hade dock rätt i att Persson och Alex skulle sluta sist.

***

Nu ska jag tvätta lite innan aftonens bowling, vet inte om jag ska gå ut ikväll. Jag får väl känna av temperaturen på de andra, men är jag ändå vaken till 3 så kan jag ju lika väl vara ute på stan som framför tvn.

***

Jag har alltid haft en facination för gåtor:

Om du bygger ett hus där alla väggar står i syd och det går förbi en björn, vilken färg har då björnen?

Reach for the sky - Social Distortion

Painkillers, please

Det är med smärta och frustration jag precis kom innan för dörren från skolan. I lördagens match slog jag upp min magskada. Jag vet inte om det är en magmuskel som strular eller om det är revbenen som fått sig en törn, men i måndags högg det iallafall till i magen på träningen. Detta bidrog till att jag knappt kunde springa på matchen, men jag spelade vidare ändå, eftersom jag bedömde att jag är bättre skadad än vår bänkvärmare är frisk. Men jag va ganska kass så jag vet i fan om jag hade rätt. Denna veckan blir lugn, jag har sagt att jag inte tänker träna förrän jag är frisk. Ska dock skaffa mig ett gymmedlemskap i dagarna så jag kan hålla igång konditionen lite.

***

E-handelskursen jag har börjat är precis som kursen Affärsinformatik som jag läste för ett år sedan, ändå räknas e-handel som en mf-kurs medan affärsinformatik inte gör det. Detta innebär att jag måste genomlida 7,5 poäng extra bara för att skolan ska hålla på sina teknikaliteter. Irriterande som fan.

**'*

Igår fyllde bröderna år, Jimmy är 28, fy fan. Det slog mig när jag skrev sms till han och gratulerade på 28-årsdagen, hur jävla mycket det är. Uschamig, hemska tankar!

***

Jag funderar på att lämna landet, men detta kräver förstås lite mer pengar än vad jag har för tillfället. Så antingen drar jag till Norge, kör truck och jobbar ihop lite cash eller får jag väl slita här. Jag ska iallafall till USA, tänkte jobba därborta. Sånt har inte intresserat mig innan men det känns som att jag får ta och passa på medan jag inte har nåt som håller mig kvar. Jobbigt med lägenheten och allt praktiskt bara.

***

Imorn blir de ekofest med klassen. Bowling och käk på Harrys, det ska bli trevligt.

May you have love and raiment
and a soft pillow for your head,
and may you spend fourty years in heaven
before the devil knows you´re dead


Temptations - My girl

Butiksanställda

Kom precis hem från Buffén på Krögers, den va god. Sen drog vi till Dennis och lirade Euro 2008, de kunde väl ha gått bättre för herr Svensson. Men jag fastslog tidigt att när det kommer till tvspel är jag en hockeyspelare! Ännu en vecka till ända, en skön sådan. Startat två nya kurser som verkar intressanta och viktigast av allt, ganska lätta. Läraren i Consumer Behaviour snackade idag om att amerikanska servitörer är sämst i världen. De kommer fram och presenterar sig och berättar hela sin livshistoria. Han hatade detta. Han ansåg att en servitör inte skall synas de ska bara dyka upp när man behöver dem. Inte för att jag har stor erfarenhet av fancy restaurangs men jag håller med. Sen gick han fort in på butiksanställda i Sverige om hur efterhängsna det är och hela tiden vill hjälpa till och trycka på oss saker. Jag håller med honom till fullo. Vore jag chef över en klädbutik skulle jag be min personal vara hjälpsam med hålla sin distans.

***

Matchen sist gick bra, jag var en jävla gigant. Men jag gjorde inga poäng. Dessvärre tappar vi 5-0 och vinner med 6-5 i sudden death. Men jag vidhåller att felet är våra forwards vi slutar hålla i bollen och tappar längden på våra anfall.

***

Kalmar  FF vinner guld! Fy fan va gött!

***

Annars har veckan präglats av nostalgi. I söndags såg vi när KFF slog Norrköping, Lina från gymnasiet ringde och berättade att hon hade biljetter och frågade om vi ville hänga med. Det var längesen vi sågs så det va kul. Igår hörde ett annat gammalt gymnasiestrul av sig, det slutade med ett långt samtal inmot natten. Men det är alltid skoj att catch:a up.

***

Jag är förbannad på att biljäveln inte funkar längre. Jensjäveln har brud i Mönsterås så jag får åka en jäkla massa buss. Jag hatar att åka kollektivt. Ny lördagsmatch denna helgen så jag blir borta hela dagen, usch!

***

Fick en invit till en stor fest i Ronneby nästa vecka också, de lockar men jag tvivlar på att jag har tid. Fruktar att de blir mycket bibliotekstid framöver.

***

Jag har fått dille på House, fy fan vilken bra serie!

Patti Smith - The Warrior