Pissväder

Igårkväll regnade det lite titt som tätt när vi satt nere på puben, men det blev ändå en trevlig kväll. Vi pratade om examensoutfits, rökte, Vinberg berättade om hur opåverkad hon kände sig över sin senaste kille samtidigt som hon slog omkull ett glas vin och Limpan fick sig ett sprut.

Efteråt hämtade vi kebab och stack tillbaka hit för lite tvspel. Jag, Roback och Brant hade lyckats få med Reimhult på en NHL-turnering, dessvärre för dennes del upptäckte han bara ännu en sak i livet han inte var särskilt bra på. Men skam den som ger sig så ikväll kör vi troligtvis igen. Väntar bara på att Roback ska vakna så ska vi fråga honom också.

***

Idag tog jag och Bea en morgonpromenad vid 11-tiden. Vi gick in på slottet och tittade in i gröna rummet, där vi ska tala. För er som ej hört det så kommer alltså jag och Bea att tala på examen, så det ska bli spännande. Vi ställde oss där framme och låtsas-talade och fjantade lite när en urkalmarit kom fram och bräkte ur sig att vi skulle dämpa oss. Från Gröna Rummet gick nämnligen en gång in till någon slags kyrka där en okänd ceremoni hölls. De sjöng Den blomstertid nu kommer. Vi blev båda nostalgiska och tyckte att det borde vi också göra.

Oroa er inte gott folk vi ska inte ställa oss och sjunga, men efter alla skolavslutningar genom åren med somriga sånger så känns inte en skolavslutning riktigt korrekt utan dom gamla sångerna. Vi har blivit som en gammal hund, när den hör ringklockan blir den glad för då vet den att det blir mat. Precis likadant behöver vi höra Den blomstertid nu kommer för att hjärnan ska fatta att det verkligen är sommarlov.

***

Skulle egentligen ner till systemet idag, men det har varit regn följt av sol följt av regn hela dagen så jag känner inte för att gå ut. Ska nog titta på Boston Tea Party istället.


Tom Waits - I hope i don´t fall in love with you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback