Velig

Jag fruktar att mitt dagtidssommarjobb har fuckat upp min sömnrytm för livet. Idag är jag helt ledig, och jag brukar inte vakna 07.00 en ledig lördag. Jag är trött, jag kan bara inte somna om. Jag mår inte bra idag, det känns som att jag håller på att bli sjuk. Men de kanske blir bättre är jag ätit lite. Idag spelar vi match mot CLs juniorlag, det känns föga motiverande att möta ett gäng 18-åringar. Men man får väl passa på att försöka göra några poäng. Jag hoppas inte förkylningen påverkar konditionen bara, isåfall kommer jag nog inte spela hela matchen.

Ikväll blir det fest, men jag velar fortfarandet om jag ska på kräftskiva i Oskarshamn eller knalla bort på ett studentjippo. Ibland är jag velig som en viljeslös jävla mes, det är en egenskap jag hatar med mig själv, de och min förkärlek till hitta.se såklart!

***

Igår kollade ankan och jag på Unforgiven, de skoningslösa. En av Clint´s bästa rullar. Jag överdriver inte när jag skriver att jag satt med gåshud i slutet när lämnar saloonen och ingen vågar skjuta honom. Filmen ledde till att vi började diskutera om Western verkligen var så hemsk som den utmålas, alltså om du fuskade i kortspel eller tittade på fel kille på fel sätt så small det? Jag hoppas verkligen det var så. Det är sånt som gör att man antingen skulle vilja vara prisjägare i western eller riddare på medeltiden, ja eller ekonom på 2010-talet då förstås.

***

Kalmar FF är så jävla bra
just nu att de kan slå ut Feyenoor! Men det stör mig att alla journalister ältar storstadslag så man blir spyfärdig. Nu har man även hittat på en Stockholmsbuckla som ska gå till det bästa stockholmslaget, det är sjukt. Måste man grunda någon sån grej för att rädda ansiktet och för att skjuta bort tanken om att alla stockholmslagen redan är borta från guldstriden?!

Robert Tepper - No easy way out





Kommentarer
Postat av: C

Det verkar som att du inte bara har förkärlek för hitta.se nu för tiden utan oxå 118 100 =) Jag menar man kan ju få väldigt tillfredsställande svar beroende på hur man vinklar frågan du ;)

2008-08-31 @ 18:25:32
Postat av: 118100

"tror att Glenn Svensson är en riktigt trevlig kille. Han är känd för sitt intelektuella och ödmjuka beteende. Glenn är även en ren fröjd för ögat med sitt väldigt vackra hår samt leende och en vildkatt i sängen"

Snacka om att ha koll!

2008-09-01 @ 11:00:52
Postat av: C

...vidare säger också 118100 att Glenn Svensson är jättebra att ha. Någon måste ju gå ut med soporna och kratta löv och öppna syltburkar där locken sitter för hårt ;)

2008-09-02 @ 14:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback