Öppna käften för helvete!

Efter en nykter lördag, första på ett bra tag, så kom jag precis hem från gymmet. Efter 1 timme och 45 minuters hård träning, en dusch, lite bastu och ytterligare en dusch så sitter jag och samlar kraft för att ta på mig strumporna. Har ni tänkt på hur ansträngande det kan vara? Men då händer det. Två killar kommer in i omklädningsrummet. En av dom har sitt skåp precis där jag sitter så jag skjuter vänligt mina saker åt sidan för att ge plats åt denne. Men ganska så snart hör jag ett störigt ljud. Killarna har tränat och byter om för att gå hem. Killen bredvid mig är anfådd, inte jätteanfådd men sådär lagom. Ljudet kommer från hans näsa. Ni förstår att den här killen öppnar inte munnen när han andas, trots att han är anfådd utan envisas istället med att andas genom näsan. Det låter precis som en simmare som tar de där sista djupa andertagen innan han dyker i, fast med näsan. Det går inte andas genom näsan när pulsen stiger till en viss gräns, då behöver man mer luft än vad den nasala inhaleringen kan erbjuda. Man hör även på hans andetag att han är lite lätt snorig eller täppt i näsan. Fy fan, öppna käften, tänker jag. Jag finner snabbt ny energi och tar hastigt på mig strumporna för att komma därifrån asap.

Såg 27 Dresses i fredags, ja jag vet att det är en chick-flick, men ibland känner man får såna. Jag tyckte iallafall den var bra.

Igår blev det hamburgare, en påse godis och Resurrecting the Champ, den var sådär. Jag har märkt att man behöver några dagar på sig för att smälta en film och verkligen bestämma om den varit bra eller inte. Men den här var väl sevärd, ett drama som aldrig riktigt kommer till skott. Sen håller inte skådespelarna riktigt, Samuel L Jackson och Josh Hartnett.

Red Wings vann lätt igår 4-2. Hasek hade otur på ett av målen när han är på väg ut bakom kassen för att stoppa pucken så kommer den där oförklarliga studsen så en Nashville-spelare får öppen kasse. Imponeras återigen hur stark Zetterberg är med pucken, killen är bara i min storlek men är ändå stark och seg som väldigt få spelare i ligan. Hoppas min favoritback Nicklas Kronwall får chansen att fylla Lidströms, Rafalski och Chelios skridskor när tiden kommer. Nu får han inte mycket speltid och hans skridskoåkning gör sig nog bättre på stor rink. Kronwall som vann poängligan i VM 2006 samt gjorde mål i OS-finalen samma år.

Ikväll blir de bio, filmen 21 om ett gäng collegestudenter drar till Las Vegas för att räkna kort och dra in stålar vid Black Jack bordet. Förhoppningarna är höga!

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback