MVP

Det såg illa ut för Washington efter två perioder. Philadelphia hade efter 3 raka mål en 4-2 ledning. Men två snabba mål av Mike Green i inledningen av tredje jämnade ut tillställningen. Sen avgör världens för tillfället bäste hockeyspelare Ovechkin när han får två philly-backar att likna rundningsmärken. Publiken skanderar MVP de sista minuterna. Mäktigt! Bäckström var liksom Ovechkin osynlig stora delar av matchen. Däremot verkar ex red wingen Sergei Federov prickat in storformen.

Forsberg har precis gjort 1-0 mot Minnesota.

Rangers slog Devils med 2-1 och leder nu med 2-0 i matcher, revansch på gång?

Dessvärre vann Penguins över Senators igen och leder även de med 2-0 i matcher. Jag hatar Crosby och allt tjat om honom så jag hoppades Ottawa skulle ta hem den serien. Men utan Alfredsson, Fischer och Kelly ser de svaga ut. Än en gång så verkar Heatly och Spezza underprestera i slutspelet.