Nu gäller det...

Om en halvtimma är det avspark för KFF - Djurgården, stockholmarna som blev krossade på ett somrigt Fredrikskans förra året. Ska Kalmar blanda sig in i guldstriden iår så krävs det en vinst idag. Jag tror på 3-1, Mendes, Sobralense och Rasmus gör målen.

***

Igår var det grillfest hos Jonas, en väldigt trevlig sådan som slutade i en utgång på vallen efter att vi grundat med bålgeting. Vi tyckte det var ett lysande namn på drinken geting när vi ökade spritmängden lite.

***

Hardcore Superstar - Into Debachery

Intervju

-Är det många sökande, jag såg att ni har lagt ut en annons, men jag vet inte hur stora förhoppningar jag bör ha eftersom detta är tredje intervjun. Frågade jag.

-Du ska ha mycket stora förhoppningar annars hade jag inte velat träffa dig, sa regionschefen.


Inga konstigheter, men jag har en riktigt bra känsla i magen!

Crazy weekend

Efter en hård helg börjar jag äntligen repa mig. Igår kunde jag knappt jobba eftersom jag var ungefär lika hes som Tom Waits. I fredag skulle vi ta några öl hemma hos Victor och sen dra ner till byttan. När jag kom dit var jag lite svettig, för det var varmt som fan ute. Men ganska tidigt upptäckte vi ett pingisbord, sen blev det rundpingis för hela slanten. Så jag var nog lagom ofräsch när vi väl tog oss ner till byttan runt tolvsnåret.

I lördags hade Jonas från Kallinge 25-årsfest. Det var en oerhört trevlig och tjejdominerad tillställning. Jonas stod för sprit, vin och öl men hade missat att informera om detta så alla hade dessutom med sig egen dricka så det blev ett fylleslag i sann Kallingeanda.

I söndags stack vi till Hotell Strand. Jag älskar det stället! Det är något med närheten till havet eller bara att det ligger på en ö som gör att man tror att man är utomlands och går helt jävla bazooka.

***

Vem fan kom på ideen att lönen ska komma med en månads förskjutning? Det är ingen bra idé tycker jag!

***

Roback är tillbaka i Kalmar så vi ska ska snart åka ut till Lindeby, han vi skrev uppsatsen åt, (VG9 uppsatsen, that is) och hämta ut vår belöning.

***

Cidinho & Doca - Rap das armas